Zoeken op Quebble

Quebble Together voor organisaties

Schrijf je hier in voor Quebble Together

Maak gratis gebruik van Quebble Together, hét platform voor personeelsplanning en matching. Wanneer je je inschrijft via onderstaand inschrijfformulier gaan we samen aan de slag om gaten in je planning op te vullen met medewerkers uit onze nationale flexpool. De Quebble Together software zoekt geautomatiseerd naar matches en wij brengen je in contact met de juiste persoon voor je openstaande dienst. Je regelt vervolgens zelf met deze persoon op welke manier je het beste samen kunt werken.

Door inschrijving voor Quebble Together ga je akkoord met de toepasselijke Bijlage 1 – Pelosa AV incl Verwerkersovereenkomst v3.01

Aanmeldformulier voor kinderopvangorganisaties om mee te doen aan Quebble Together

Let op. Quebble Together is slechts een platform voor de planning van personeel en voor matching van planning. Quebble Together staat los van je relatie met de de persoon die voor je aan de slag gaat. Wanneer je persoonsgegevens van je medewerkers of anderen in Quebble Together verwerkt of deelt met andere organisaties, ben je verantwoordelijk voor deze verwerking. Zorg daarom altijd dat je jouw personeel hierover informeert. Voor meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door Pelosa, raadpleeg de privacyverklaring.

Benieuwd naar wat Quebble voor u kan betekenen?

Onze Quebble experts Joey of Jurian nemen graag vrijblijvend contact met u op. Klik op de button hiernaast voor een afspraak.