Zoeken op Quebble

Quebble Together

samen staan we sterk!

Schrijf je in als professional!

Schrijf je in als organisatie!

Inmiddels is de kinderopvang weer open maar de situatie is nog verre van normaal. De scholen zijn nog maar beperkt open en alleen de kinderen die naar school gaan mogen naar de opvang. Daarnaast mogen de mensen met een vitaal beroep tot 1 juli nog hun kinderen brengen. Een hele puzzel om de planning helder te krijgen dus.

Vanaf 8 juni gaan de scholen weer geheel open. Weer een nieuwe realiteit waar de roosters op aangepast moeten worden. Maar ook weer terug naar het personeelstekort van voor de crisis?

Goede personeelsplanning cruciaal

De planning van medewerkers wordt steeds ingewikkelder. Quebble start daarom het Quebble Together project. Een nationale medewerkerspool voor de kinderopvang. De beschikbare medewerkers en vrijwilligers worden zo goed mogelijk ingezet om te voorkomen dat de kinderen niet meer opgevangen kunnen worden. Via Quebble maken we binnen de regio een match tussen de beschikbare medewerkers en de openstaande diensten van aangesloten organisaties.

Hoe gaat dit in zijn werk?
  • Je geeft als organisatie aan dat je wilt deelnemen aan Quebble Together
  • Maak je nog geen gebruik van Quebble dan zorgen wij ervoor dat je zo snel mogelijk aan de slag kunt.
  • In Quebble geef je je openstaande diensten aan
  • ZZPโ€™ers, uitzendkrachten, oud-medewerkers en vrijwilligers schrijven zich in
  • Medewerkers geven hun beschikbaarheid op via de App
  • Het Quebble Together team zoekt of er een passende match is voor je openstaande dienst

Wij hopen met dit initiatief een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan de kinderopvang in Nederland. We zijn ervan overtuigd dat als we samen de handen ineen slaan, we de piek in de kinderopvang het hoofd kunnen bieden. Daarom zijn er geen kosten verbonden aan de deelname aan Quebble Together.

Schrijf je gratis in voor Quebble Together

๐Ÿ‘‰ Klik hier om je in te schrijven als organisatie
๐Ÿ‘‰ Klik hier om je in te schrijven als freelancer, ZZP-er, vrijwilliger etc.

Wil je het team van Quebble Together helpen om aan de grote vraag te voldoen? Klik dan hier!

Voorwaarden

Om het Quebble Together project in goede banen te leiden hebben we een aantal voorwaarden opgesteld. Deze kun je hier lezen.

Benieuwd naar wat Quebble voor u kan betekenen?

Onze Quebble experts Joey of Jurian nemen graag vrijblijvend contact met u op. Klik op de button hiernaast voor een afspraak.